Wij de klanten van Liesbeth Visser

“Liesbeth heeft mij gevraagd een klein stukje over Visser Pedicure in Amsterdam zuid te schrijven. Ik ben diabetespatiënt en ik word nu denk ik al 6 jaar verzorgd door pedicure Liesbeth. Om de 6 weken behandelt zij mijn voeten met ontzettend veel liefde en aandacht. Ik zie het als een uitstapje aangezien ik me als herboren voel als ik haar praktijk weer verlaat. Ik kan Visser Pedicure in Amsterdam zuid iedereen aanraden.”

Pedicure Amsterdam Zuid
Greet

“Ik ben Anton, 28 jaar. Ik kom al meer dan 6 maanden bij Visser Pedicure in Amsterdam zuid voor een voetenbehandeling. Ik werk inmiddels 7 jaar als postbode en loop dus dagelijks lange afstanden. Pedicure Liesbeth behandelt daarom elke zes tot acht weken mijn voeten. Ik heb regelmatig last van ingroeiende teennagels en kalksnagels, die kan behoorlijk pijnlijk zijn. Ik ben heel blij dat Visser Pedicure in Amsterdam zuid me van deze klachten kan afhelpen.”

 

Pedicure Amsterdam Zuid
Anton

“Doordat ik Parkinson heb, laat mijn gesteldheid het niet meer toe om naar de praktijk Visser Pedicure in Amsterdam zuid toe te komen. Toen ik pedicure Liesbeth daarom vroeg of ze bij mij thuis wilde langskomen, zei ze dat dit geen probleem was. Pedicure Liesbeth verstaat haar vak erg goed. Ze is vakkundig en neemt echt de tijd voor je. Ik hoop maar dat Visser Pedicure in Amsterdam zuid nog lang blijft bestaan, want mijn voeten zullen altijd zorg nodig hebben.”

Pedicure Amsterdam Zuid
Madelon

“Als bijna dagelijkse hardloper heb ik enorm veel eeltontwikkeling op mijn voeten. Voorheen droogde het eelt wel eens uit waardoor pijnlijke scheuren ontstonden. Nu verzorgt Visser Pedicure in Amsterdam zuid om de 2 maanden mijn voeten zodat ik dit probleem kan voorkomen. Ze is echt heel zorgzaam en professioneel. Ben je ook een sporter die voetverzorging nodig heeft? Laat je voeten verzorgen door pedicure Liesbeth bij Visser Pedicure in Amsterdam zuid !”

Pedicure Amsterdam Zuid
Margriet

“Ik ben nu in totaal drie keer bij Visser Pedicure in Amsterdam zuid geweest. Voorheen ging ik altijd naar een grote nagelsalon in de Amsterdamse Pijp. Je weet wel, zo’n salon waar je een nummertje moet trekken. Op zich niets mis mee, maar ze wisten vaak niet wat ze met mijn ingegroeide eeltpitten aan moesten. Het koste pedicure Liesbeth niet meer dan 15 minuten om het pitje te verwijderen. Ik kan het iedereen aanraden naar Visser Pedicure in Amsterdam zuid te gaan.”

Pedicure Amsterdam Zuid
Gerrie